Wil jij ook een winstgevende website?

Scoor hoog in Google, haal meer klanten binnen zonder technische zorgen!

Wat kan ik voor je betekenen?

Waarom ik de overstap maakte van WordPress naar Phoenix

Een tijd geleden had ik een WordPress-website voor mijn avonturen met paarden in de Ardennen. Het was een gratis thema en geloof me, dat was een drama. Het kostte me meer hoofdpijn dan plezier. 


Toen ik in 2018 mijn eigen bedrijf begon, besloot ik mijn website zelf te bouwen met WordPress en Elementor. Dat ging een stuk soepeler, maar nog steeds met de nodige hobbels. Later stapte ik over naar Divi, wat fijner werkte.


Voor jaren was dat mijn go-to combo: WordPress en Divi. Maar toen kwam Phoenix in beeld. We hadden wat strubbelingen aan het begin, zoals in elke relatie. Maar nu, na meerdere websites, vraag ik me af waarom ik niet eerder overgestapt ben. Alles is hier goed doordacht, in tegenstelling tot WordPress, waar je soms verdwaalt in plugins.


Ik had dit veel eerder moeten doen! Klanten laat ik nu de keuze tussen WordPress en Phoenix zien, en de meesten zeggen achteraf: "Dit had ik eerder moeten doen."


Wil je weten hoe Phoenix jouw leven kan redden? Plan dan een gesprek in!

Laten we samen aan de slag gaan!

Voor- en nadelen van Wordpress

WordPress is een krachtig platform, maar het vereist aandacht voor beveiliging en onderhoud. Het kan een goede keuze zijn, afhankelijk van je behoeften en vaardigheden.


null

Voordelen van Wordpress

 • Gebruiksvriendelijkheid: WordPress is relatief eenvoudig te leren en te gebruiken, zelfs voor beginners. Maar het kan ook onoverzichtelijk en overweldigend zijn.
 • Flexibiliteit: Met duizenden beschikbare thema's en plugins kun je de functionaliteit en het ontwerp van je website aanpassen.
 • SEO-vriendelijk: WordPress biedt veel SEO-opties en plugins om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines.
 • Schaalbaarheid: Het platform is geschikt voor zowel kleine blogs als grote zakelijke websites.

Nadelen van Wordpress

 1. Onderhoud: WordPress vereist regelmatig onderhoud, inclusief updates van thema's, plugins en beveiligingspatches.
 2. Beveiliging: Omdat WordPress zo populair is, is het ook een doelwit voor hackers. Je moet de beveiliging serieus nemen.
 3. Snelheid: WordPress-websites kunnen soms traag laden, vooral als je veel plugins gebruikt.
 4. Leercurve: Hoewel het gebruiksvriendelijk is, kan het even duren om vertrouwd te raken met alle functies en mogelijkheden.
 5. Kosten: Hoewel WordPress zelf gratis is, kunnen de kosten voor premium thema's, plugins en hosting snel oplopen. Evenals het gebruik van een pagebuilder zoals Elementor, Divi, Beaverbuilder etc.

Voor- en nadelen van Phoenix

Voordelen van Phoenix

 • Gebruiksvriendelijkheid: Phoenix staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, zelfs voor beginners zonder technische kennis.
 • Ingebouwde tools: Het platform biedt ingebouwde marketingtools, zoals opt-in formulieren en landingspagina's, wat handig kan zijn voor leadgeneratie.
 • Snelheid en prestaties: Phoenix-websites zijn geoptimaliseerd voor snelheid, wat belangrijk is voor SEO en gebruikerservaring.
 • Nederlandse support: Phoenix biedt Nederlandstalige ondersteuning, wat handig kan zijn voor Nederlandse gebruikers.
 • Marketinggericht: Phoenix richt zich op online marketing, met functies zoals neuromarketing om conversies te verbeteren.

Nadelen van Phoenix

 1. Minder flexibiliteit: In vergelijking met platforms zoals WordPress kan Phoenix minder flexibel zijn als het gaat om het aanpassen van de website. Het is meer gericht op gebruiksgemak dan op volledige aanpassingsmogelijkheden.
 2. Prijs: Het gebruik van Phoenix is niet gratis en kan duurder zijn dan sommige andere websitebouwplatforms.
 3. Mogelijkheid tot lock-in: Als je besluit Phoenix te gebruiken, ben je gebonden aan hun ecosysteem en kan het moeilijker zijn om de website naar een ander platform te verplaatsen.
Phoenix een goede keuze voor gebruikers die een gebruiksvriendelijke website willen bouwen met ingebouwde marketingtools. Het kan minder geschikt zijn voor diegenen die maximale flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden nodig hebben. 


.

Jij focust op je klanten, ik bouw jouw converterende Phoenix-website!

Phoenix is echt top, maar die eerste opzet kan best een uitdaging zijn. Het werkt namelijk heel anders dan WordPress, dus het kan even puzzelen zijn. Je vraagt je misschien af: "Waar moet ik beginnen?"


No worries! Ik ben hier om je te helpen. Na meerdere Phoenix-websites te hebben gebouwd, ken ik het klappen van de zweep. Ik vertaal technische zaken naar iets wat jij begrijpt. Ik zorg ervoor dat alles goed is gekoppeld, inclusief je e-mailmarketing en die geweldige landingspagina's voor leads en meer. I've got your back!


Liever eerst even rondkijken in Phoenix? Dat kan, als partner mag ik je 14 dagen gratis toegang aanbieden. Klik even op de knop hieronder. Je kan daar kiezen tussen Gratis proberen en Demo. Ik zou beiden even bekijken. 

Tech-Queen voor jouw winstgevende website

Phoenix staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en flexibiliteit. Het is een fantastisch systeem voor het bouwen van dynamische, schaalbare websites. Echter, het kan een uitdaging zijn om de eerste stappen te zetten in deze geavanceerde omgeving. Dat is waar ik binnenkom.


Laat mij de leiding nemen in het bouwen en inrichten van jouw website. Samen kunnen we een platform creรซren dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geoptimaliseerd voor conversie.

Terwijl jij je concentreert op wat je het liefste doet, zal ik de technische kant voor mijn rekening nemen. Mijn expertise met Phoenix zorgt ervoor dat jouw website niet alleen aan de huidige eisen voldoet, maar ook klaar is voor de toekomst. Laat ons samenwerken om een website te bouwen die niet alleen jouw visie weerspiegelt, maar ook daadwerkelijk resultaten oplevert.


De prijs hangt af van factoren zoals de omvang van de opdracht, aantal pagina's, koppelingen etc.. Na onze eerste kennismaking maak ik graag een offerte op maat voor je. Klik op de onderstaande knop om een formulier in te vullen, dat als basis dient voor ons komende gesprek.

Phoenix website

โœ… Winstgevende en converterende website

โœ… Phoenix, een geweldig systeem, maar die eerste opzet kan uitdagend zijn.

โœ… Laat mij je helpen bij het bouwen en inrichten van je website.

โœ… Jij focust je op de dingen die jij leuk vindt, ik ga aan de slag met de techniek en zorg voor een mooie converterende website.

Wat kan ik als Tech-Queen nog meer voor je betekenen?

E-mailmarketing

 • Inrichten en optimaliseren van je campagnes voor effectieve communicatie en leads.
 • Geautomatiseerde funnels voor jouw weggevers.
 • Expertise in Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse voor afgestemde ondersteuning.

Online Academy's 

 • Optimaliseren van bestaande cursussen of creatie van nieuwe trainingen.
 • Professionele en naadloze online leeromgeving.
 • Expertise in Huddle en flexibiliteit voor andere leerplatformen.

Vormgeving

 • Ontwerp van visuals, e-books, checklists en weggevers in jouw huisstijl.
 • Visueel aantrekkelijk materiaal dat naadloos past bij jouw merkidentiteit.
 • Geef je promo materiaal een wow-factor met mijn expertise.

Phoenix website

 • Phoenix, een geweldig systeem, maar die eerste opzet kan uitdagend zijn.
 • Laat mij je helpen bij het bouwen en inrichten van je website.
 • Jij focust je op de dingen die jij leuk vindt, ik ga aan de slag met de techniek en zorg voor een mooie converterende website