Canva struggles? Vormgeving tijdrovend?

Laat de Canva-frustratie los en richt je op je klanten. Ik transformeer je visuele content en weggevers in professionele, herkenbare ontwerpen die je merkidentiteit uitstralen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Canva struggles? Vormgeving tijdrovend?

Laat de Canva-frustratie los en richt je op je klanten. Ik transformeer je visuele content en weggevers in professionele, herkenbare ontwerpen die je merkidentiteit uitstralen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Meer klanten, minder Canva-gedoe: laat design aan de pro over

Vormgeving is echt zoveel meer dan alleen een mooi plaatje voor je bedrijf. Het is hoe klanten jou zien en beleven. Met een pakkend design zet je jouw bedrijf in de spotlight, vertel je een helder verhaal en laat je een blijvende indruk achter.


Of het nu om je website, social media, weggevers, cursus- of promotiemateriaal gaat, een herkenbare stijl bouwt vertrouwen op bij je klanten. Het maakt dat je opvalt in een drukke markt en blijft hangen in de gedachten van je doelgroep.


Goed ontworpen visuals zijn dus super belangrijk. Ze laten zien wie je bent en wat je doet, op een manier die aanspreekt en bijblijft. Dit is niet alleen cruciaal om de aandacht te trekken, maar ook om een trouwe klantenbasis op te bouwen. Als je design in lijn is met wat je wil uitstralen, dan zit je goed. 


Als je weggever er al professioneel en aantrekkelijk uitziet, zet dit een sterke toon voor je betaalde aanbod.

Laten we samen aan de slag gaan!

Enkele opdrachten uit mijn klantporfolio

Transformeer leads in klanten met krachtige vormgeving

Professioneel

Een esthetisch en professioneel uitziende weggever weerspiegelt een professionele houding. Als je weggever er al professioneel en aantrekkelijk uitziet, zet dit een sterke toon voor je betaalde aanbod. Dit geeft potentiële klanten een voorproefje van de kwaliteit en waarde die ze kunnen verwachten van jouw betaalde producten of diensten.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Het laat zien dat je hoge normen hanteert voor alles wat je produceert, wat vertrouwen wekt in de algehele kwaliteit van je aanbod.

Aandacht voor detail

Een goed vormgegeven weggever duidt op zorgvuldigheid en aandacht voor detail, wat klanten kunnen verwachten in je betaalde diensten of producten.

Waardeperceptie

Als je gratis materiaal al waardevol en goed doordacht is, zullen klanten vertrouwen krijgen dat je betaalde aanbod nog meer waarde heeft.

Merkconsistentie

Het helpt bij het opbouwen van een consistente merkervaring, wat essentieel is voor merkherkenning en loyaliteit van je potentiële klanten.

Design-Queen die jouw vormgeving regelt, zonder dat het jou tijd kost!

Mijn expertise zit in het ontwerpen van weggevers, denk aan e-books, checklists, en meer. Ook voor pakkende social media content en promotiemateriaal ben je hier aan het juiste adres. Deze visuele elementen spelen een sleutelrol in het versterken van merkherkenning en vertrouwen.


Wat het extra handig maakt, is dat ik werk met Canva. Dit betekent dat je later gemakkelijk aanpassingen kunt maken zonder dat je Adobe-expert hoeft te zijn.

Maar ik ga verder dan alleen vormgeven. Ik ben jouw strategische partner in groei, iemand die niet alleen de look aanpakt, maar ook nadenkt over het design dat het beste bij jouw aanbod en bedrijfsimago past.


De prijs hangt af van factoren zoals de omvang van de opdracht. Na onze eerste kennismaking maak ik graag een offerte op maat voor je. Klik op de onderstaande knop om een formulier in te vullen, dat als basis dient voor ons komende gesprek.

Vormgeving

✅ Ontwerp van visuals, e-books, checklists en weggevers in jouw huisstijl.

✅ Visueel aantrekkelijk materiaal dat naadloos past bij jouw merkidentiteit.

✅ Geef je promo materiaal een wow-factor met mijn expertise.

✅ Wek vertrouwen bij je potentiële klant met goeduitziende weggevers.

Wat kan ik als Tech-Queen nog meer voor je betekenen?

E-mailmarketing

 • Inrichten en optimaliseren van je campagnes voor effectieve communicatie en leads.
 • Geautomatiseerde funnels voor jouw weggevers.
 • Expertise in Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse voor afgestemde ondersteuning.

Online Academy's 

 • Optimaliseren van bestaande cursussen of creatie van nieuwe trainingen.
 • Professionele en naadloze online leeromgeving.
 • Expertise in Huddle en flexibiliteit voor andere leerplatformen.

Phoenix website

 • Phoenix, een geweldig systeem, maar die eerste opzet kan uitdagend zijn.
 • Laat mij je helpen bij het bouwen en inrichten van je website.
 • Jij focust je op de dingen die jij leuk vindt, ik ga aan de slag met de techniek en zorg voor een mooie converterende website

Vormgeving

 • Ontwerp van visuals, e-books, checklists en weggevers in jouw huisstijl.
 • Visueel aantrekkelijk materiaal dat naadloos past bij jouw merkidentiteit.
 • Geef je promo materiaal een wow-factor met mijn expertise.