Baal je dat er zoveel techniek bij het ondernemerschap komt kijken?

Wat jou frustreert, maakt mij juist heel blij.

Wat kan ik voor je betekenen?

Baal je dat er zoveel techniek bij het ondernemerschap komt kijken?

Wat jou frustreert, maakt mij juist heel blij.

Wat kan ik voor je betekenen?

Laat mij maar zorgen voor de techniek, dan kun jij je focussen op je klanten.

Veel ondernemers zien het als een nachtmerrie, maar voor mij is het juist fantastisch: het technische gedeelte van je business opzetten, herinrichten en verbeteren, en ervoor zorgen dat alles er ook nog eens geweldig uitziet. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan moet je zeker verder lezen. Ik ben de professional die je zoekt om al je technische zorgen weg te nemen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zowel functioneel als esthetisch. 

Laten we samen aan de slag gaan!

Als technisch professional help ik je met:

E-mailmarketing

Ik sta klaar om je te helpen bij het inrichten en optimaliseren van je campagnes, zodat je effectief met je klanten communiceert en je bedrijf laat groeien. Daarnaast regel ik geautomatiseerde funnels voor je weggevers. Mijn specialisatie ligt bij Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse, waardoor ik je kan ondersteunen met de tools die het best bij jouw behoeften passen.

Online Academy's 

Of je nu bestaande cursussen wilt optimaliseren of vanaf nul trainingen wilt creëren, ik zorg ervoor dat alles professioneel en soepel verloopt. Met mijn hulp krijg je een perfect georganiseerde online leeromgeving, die zowel voor jou als je gebruikers geweldig zal zijn. Ik heb expertise in het werken met Huddle, maar ben ook technisch vaardig genoeg om je te ondersteunen met andere online leerplatformen.

Vormgeving

Ik ontwerp al je visuals, e-books, checklists, en andere weggevers volledig in jouw eigen huisstijl. Zo zorg ik ervoor dat al je materiaal er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. Met mijn hulp worden jouw promotiematerialen echte blikvangers!

Phoenix website

Heb je Phoenix aangeschaft, maar worstel je nog met de aanpassingen omdat het even wennen is? Begrijpelijk! Maak je geen zorgen, ik help je bij het bouwen en configureren van je website. Op die manier heb je snel je eigen marketingmachine online, compleet met de juiste leadmagnets en converterende landingspagina's.

Tech-Queen aan je zijde

Als jouw technisch professional help ik je digitale wereld te vernieuwen. Of het nu gaat om een strakke e-mailmarketingstrategie, het opzetten van een online leeromgeving, of het creëren van unieke visuals, ik sta voor je klaar. Met ervaring in tools als Mailblue/Active Campaign, Enormail, GetResponse en Huddle, bied ik flexibele en deskundige ondersteuning. Elke onderneming is uniek, dus ik zorg voor op maat gemaakte oplossingen. Of je nu je cursussen wilt verbeteren of vanaf nul wilt beginnen, ik garandeer een soepel en professioneel proces.


Mijn rol gaat verder dan alleen het technische; ik ben jouw strategische partner in groei, iemand die niet alleen de technische uitdagingen aanpakt, maar ook meedenkt over hoe technologie jouw bedrijf vooruit kan helpen. 


De prijs hangt af van factoren zoals de omvang van jouw account, de marketingstrategieën en funnels, complexiteit, en eventuele koppelingen met andere systemen. Na onze eerste kennismaking maak ik graag een offerte op maat voor je. Klik op de onderstaande knop om een formulier in te vullen, dat als basis dient voor ons komende gesprek.

E-mailmarketing

 • Inrichten en optimaliseren van je campagnes voor effectieve communicatie en leads.
 • Geautomatiseerde funnels voor jouw weggevers.
 • Expertise in Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse voor afgestemde ondersteuning.

Online Academy's 

 • Optimaliseren van bestaande cursussen of creatie van nieuwe trainingen.
 • Professionele en naadloze online leeromgeving.
 • Expertise in Huddle en flexibiliteit voor andere leerplatformen.

Vormgeving

 • Ontwerp van visuals, e-books, checklists en weggevers in jouw huisstijl.
 • Visueel aantrekkelijk materiaal dat naadloos past bij jouw merkidentiteit.
 • Geef je promo materiaal een wow-factor met mijn expertise.

Phoenix website

 • Phoenix, een geweldig systeem, maar die eerste opzet kan uitdagend zijn.
 • Laat mij je helpen bij het bouwen en inrichten van je website.
 • Jij focust je op de dingen die jij leuk vindt, ik ga aan de slag met de techniek en zorg voor een mooie converterende website