Haal meer uit je e-mailmarketing! Ik help jou met het goed inrichten, het bouwen van je funnels en automations.

Wat kan ik voor je betekenen?

Haal meer uit je e-mailmarketing!Ik help jou met het goed inrichten, het bouwen van je funnels en automations.

Wat kan ik voor je betekenen?

Effectieve e-mailmarketing? Ik zorg voor een strategie waarmee je conversies verhoogd!

Je weet dat je nog veel meer uit je e-mailmarketing kunt halen. Je doel? Je marketing en alles eromheen lekker automatiseren en die mensen op je lijst omtoveren tot klanten. Maar wow, wat een bende is het soms met al die tags, automatiseringen en segmentaties. Je worstelt met de vraag hoe je deze tools zowel technisch als strategisch optimaal kunt benutten. De complexiteit heeft geleid tot een verlies van overzicht in je account, waardoor een heldere structuur en fundament ontbreken. Dit gemis aan een solide basis belemmert je vermogen om te bouwen en te groeien. Je bent de technische uitdagingen zat en zoekt een expert die niet alleen de inrichting voor zijn rekening neemt, maar ook proactief met je meedenkt. Dit zal je helpen om sneller, gemakkelijker en effectiever te groeien.


Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Geweldig, want dat is precies waar ik je bij kan helpen. Met mijn expertise in e-mailmarketing, funnels en leadmagnets, zorg ik dat je op de meest bij jou passende manier met potentiële klanten communiceert.


Stel je een e-mailstrategie voor die meer doet dan alleen informatie verzenden; een strategie die daadwerkelijk leads omzet in klanten. Met mijn hulp bouwen we samen aan een naadloze funnel die je publiek moeiteloos door het koopproces leidt. Ook als je er niet bent! Je bedrijf loopt 24/7 door.


En wat betreft leadmagnets, ik help je om iets onweerstaanbaars en moois te creëren, iets wat jouw ideale klanten niet alleen aantrekt, maar ook vasthoudt. Ik neem de complexiteit van de technische uitvoering en het intensieve proces van vormgeven uit handen. Zo kan jij je focussen op wat je het beste doet - je bedrijf laten groeien.


Laten we samenwerken om jouw e-mailmarketing strategie om te vormen tot een effectief en krachtig instrument. Klaar om te beginnen? Let's connect!

Laten we samen aan de slag gaan!

Wat kan ik allemaal voor je betekenen?

Adviseren en inrichten

Vraag je je af of e-mailmarketing iets voor jou is? Of ben je niet zeker of je de juiste provider hebt gekozen? Met mijn jarenlange ervaring in het werken met diverse e-mailmarketingproviders, kan ik je perfect adviseren. Vertel me gewoon wat je nodig hebt, en ik help je met het kiezen van het juiste systeem. Bovendien zorg ik ervoor dat alles optimaal wordt ingericht voor jouw specifieke behoeften.

Vormgeven van je weggever

Heb je nog geen weggever, of wil je je bestaande weggever vernieuwen? Ik ben er om te helpen met het ontwerp. Als expert in Canva, zorg ik ervoor dat jouw e-book, checklist, on-demand webinar, of wat je ook nodig hebt, perfect aansluit bij je huisstijl. Ik creëer verschillende concepten en samen bepalen we wat het beste past bij jouw wensen en behoeften, waarbij eventuele aanpassingen natuurlijk mogelijk zijn.

Van lead tot klant

Vraag je je af of je huidige klantreis wel optimaal is ingericht? Of moet je nog beginnen met het opzetten van een klantreis, inclusief opt-in, landingspagina, bedankpagina, en een funnel/automatisering met een doordachte verkoopstrategie? In dat geval kan ik analyseren wat er verbeterd kan worden. Samen gaan we terug naar de basis. We ontwikkelen een solide strategie en ik verzorg de inrichting van begin tot eind voor je.

Tech-Queen voor jouw e-mailmarketing

Als jouw technisch professional help ik je met je (bestaande) e-mailmarketing . Of het nu gaat om aanpassingen, optimaliseren van het bestaande of juist het inrichten van scratch. I've got your back!


Met ervaring in tools als Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse bied ik flexibele en deskundige ondersteuning. Mailchimp behoort niet tot mijn favo tool, just to be clear about that 😉. Elke onderneming is uniek, dus ik zorg voor op maat gemaakte oplossingen.


Mijn rol gaat verder dan alleen het technische; ik ben jouw strategische partner in groei, iemand die niet alleen de technische uitdagingen aanpakt, maar ook meedenkt over hoe technologie jouw bedrijf vooruit kan helpen. 


De prijs hangt af van factoren zoals de omvang van jouw account, de marketingstrategieën en funnels, complexiteit, en eventuele koppelingen met andere systemen. Na onze eerste kennismaking maak ik graag een offerte op maat voor je. Klik op de onderstaande knop om een formulier in te vullen, dat als basis dient voor ons komende gesprek.

E-mailmarketing

✅ Inrichten en optimaliseren van je campagnes voor effectieve communicatie en leads.

✅ Geautomatiseerde funnels voor jouw weggevers.

✅ Expertise in Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse voor afgestemde ondersteuning.

Wat kan ik als Tech-Queen nog meer voor je betekenen?

Vormgeving

 • Ontwerp van visuals, e-books, checklists en weggevers in jouw huisstijl.
 • Visueel aantrekkelijk materiaal dat naadloos past bij jouw merkidentiteit.
 • Geef je promo materiaal een wow-factor met mijn expertise.

Phoenix website

 • Phoenix, een geweldig systeem, maar die eerste opzet kan uitdagend zijn.
 • Laat mij je helpen bij het bouwen en inrichten van je website.
 • Jij focust je op de dingen die jij leuk vindt, ik ga aan de slag met de techniek en zorg voor een mooie converterende website

Online Academy's 

 • Optimaliseren van bestaande cursussen of creatie van nieuwe trainingen.
 • Professionele en naadloze online leeromgeving.
 • Expertise in Huddle en flexibiliteit voor andere leerplatformen.

E-mailmarketing

 • Inrichten en optimaliseren van je campagnes voor effectieve communicatie en leads.
 • Geautomatiseerde funnels voor jouw weggevers.
 • Expertise in Mailblue/Active Campaign, Enormail en GetResponse voor afgestemde ondersteuning.